dinsdag 2 januari 2018

Vereniging van het jaar 2017

Met toeters en bellen werd de nieuwe Vereniging-van-het-jaar-verkiezing op webstek en pagina van CD&V aangekondigd. Je kon on line stemmen of tijdens de jaarmarkt op traditionele wijze een papier in een urne stoppen.

 Als Cultuurraad vinden wij elk evenement dat onze verenigingen in de kijker zet belangrijk. Wij ijveren ook zelf voor het instellen van een cultuurprijs, trouwens. Het maakt niet uit wie genomineerd is, en het maakt niet uit wie er wint.

Maar welke vereniging mag zich nu vereniging van het jaar 2017 noemen? Wij vonden nergens een uitslag terug, noch op de webstek, noch op de facebookpagina. Iets liep er blijkbaar fout. Was de stemming onbeslist? Ging de stembus verloren? Liep het on line stemmen compleet verkeerd?

Iemand?
Het stemformulier op de website lijkt nog open te staan


1 opmerking:

  1. Beste Vera,
    Ik zie nu pas -eerlijk gezegd per toeval- je bericht. Het klopt dat we op 2 januari nog niet gecommuniceerd hadden over de winnaar. Die hebben we einde januari bekend gemaakt tijdens onze nieuwjaarsreceptie (waar je als alles goed gelopen is een uitnodiging voor hebt gekregen). Als winnaar is de Novonov uit de bus gekomen.
    Waarom je dit niet terug vindt op onze website? De oude is einde januari offline gehaald. Onze nieuwe was toen nog niet klaar maar zal dat over enkele dagen wel zijn.
    Met vriendelijke groeten,
    Dieder Van Dooren, namens CD&V Hoboken

    BeantwoordenVerwijderen