vrijdag 19 februari 2016

Cultuur heeft straks ook prijs...

De cultuurraad Hoboken wenst alle sportlaureaten van 2015 van harte proficiat met hun puike prestaties. Maar heden zij, morgen wij.


Dit jaar zijn de cultuurmakers en cultuurverenigingen OOK aan zet. Wie wint een medaille in de triatlon literatuur met de disciplines poëzie, proza en essay? Wie laat zijn tegenstanders alle hoeken van de kamer zien met woordenworstelen? Wie is iedereen te snel af in de boetseermarathon, schildert iedereen op een hoopje of voelt zich als een vis in het water bij het spelen van het Forellenkwintet? Ga met ons op zoek naar de beste muzikant, toneelspeler, regisseur, stamboomklimmer enz. die Hoboken cultureel verrijkt en promoot.

Een prijs motiveert om verder te doen. Een na één geven onze verenigingen er de brui aan, enerzijds bij gebrek aan opvolging, anderzijds bij gebrek aan erkenning. Wij zijn ervan overtuigd dat er een verband is tussen beide. 

Nomineer dus tijdig jouw favoriet voor de cultuurprijs 2016. Noteer minutieus zijn, haar of hun prestaties en verzamel bewijsstukken. Iedereen mag nomineren, maar de individuele kandidaten moeten wel in Hoboken wonen, of er als vereniging hun zetel of lokaal hebben. Info: cultuurraad.hoboken@stad.antwerpen.be

1 opmerking:

  1. Als er iemand is dan is het Vera Caremans die fort 8 in Hoboken met haar ploeg proper en opgeruimd houd, ook aktief om straatnamen te benoemen en andere zaken die ze doet

    BeantwoordenVerwijderen