donderdag 18 juni 2015

Zaalzoeker

Zoek je een zaal om te feesten, vergaderen, repeteren? Of zoek je een geschikte hobbyruimte? Dan helpt de dienst Zaalzoeker van de stad Antwerpen je verder!
  
De stad Antwerpen wil haar inwoners de kans geven om elkaar te ontmoeten, activiteiten te organiseren of deel te nemen aan activiteiten. Daarom biedt de stad hen zalen aan waar ze kunnen vergaderen, feesten, repeteren, …

In Antwerpen zijn er veel zalen. Maar vaak zijn deze zalen niet gekend of zijn ze onderbenut. De stad lost dit probleem op via Zaalzoeker.
  
Zaalzoeker bouwt een netwerk van zalen 
(ontmoetingsruimten) uit.


Medewerkers van Zaalzoeker bezoeken de zalen en brengen de mogelijkheden van de zalen in kaart. Zo biedt Zaalzoeker eigenaars van zalen de mogelijkheid om hun zalen meer en beter te verhuren. 

Het netwerk bevat zalen die geschikt zijn voor verschillende activiteiten: feestzalen, fuifzalen, hobbyruimtes, vergaderzalen, repetitieruimtes en sportzalen. Het zijn zalen van de stad Antwerpen, het Zorgbedrijf Antwerpen, het OCMW Antwerpen, scholen, verenigingen en private eigenaars.

Meer dan 350 panden maken nu al deel uit van het netwerk van Zaalzoeker.
Voor het district Hoboken gaat het over 18 panden, goed voor meer dan 30 verhuurbare zalen.

 Zaalzoeker biedt inwoners en verenigingen de mogelijkheid om een geschikte zaal te vinden.Heel wat inwoners en verenigingen zijn continu op zoek naar geschikte zalen voor hun activiteiten: voor een cursus of overleg, voor een concert, een privéfeestje, een rommelmarkt, een workshop schilderen of repetitie met een bandje, een buurtactie, een sport- of spelactiviteit voor kinderen, een fuif, een voorstelling, … je kan het zo gek niet bedenken.

Zaalzoeker helpt een geschikte en beschikbare zaal te vinden. Iedereen kan bij Zaalzoeker terecht: grote verenigingen en clubs, maar ook buurtcomités en bewonersgroepen en  natuurlijk ook alle burgers voor hun privé activiteiten, groot en klein.
De diensten van Zaalzoeker zijn gratis.

Ben je op zoek naar een zaal voor jouw activiteit?
Zaalzoeker helpt je graag verder bij jouw zoektocht naar een geschikte ruimte in de stad Antwerpen. Om je op maat te kunnen helpen dient je aanvraag minimum 3 weken voor je activiteit toe te komen bij zaalzoeker.
Hoe werkt het?
1.Contacteer Zaalzoeker
è via de WEBSITE: www.antwerpen.be/zaalzoeker
è tijdens een PERMANENTIEMOMENT in jouw district

2. Zaalzoeker bekijkt samen met jou welk type zaal je zoekt.

3. Zaalzoeker geeft je een aantal voorstellen op maat van jouw activiteit.


4. Je bezoekt deze zalen en je maakt een keuze.
    Daarna ga je een overeenkomst aan met de eigenaar van de zaal. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten